Skip to Content

Nyhetsbrev nr 12 Juni

Nu har det nästan gått ett år sedan jag var i Sydney och blev DG. Året har gått fort, många trevliga stunder och en del resor i distriktet
Nu senast var det riksmötet och sedan sista DR-mötet, bägge i Kalmar.

Riksmötet
Jag får gratulera DK Hans Folkesson som blev invald i valberedningen, mandat är på 3 år, lycka till med jobbet.
Vi hade två motioner från Tingsryd och bägge vann gehör på riksmötet, nu får vi arbeta för att föra Lions framåt inom IT.
DG-elect Torgny Rönnestad fick presentera sig på scenen tillsammans med dom andra DG-elect och kommande GRO Vivianne Eriksson.
LEO-presentationen blev en katastrof, dom fick ingen tid att prata, eftersom lokalen var boka endast till 17.00 och många ärende drog ut på tiden eftersom det finns vissa personer inom Lions tycker om att höra sina röster även om dom inte tillförde debatten något nytt. Hur kan vi attrahera ungdomar när vi inte ser till att ha snabba och effektiva möten?
Ungdomarna från Lions Malmö Campus blev behandlade på samma sätt, men jag fick upp dem på scen under banketten, där dom fick berätta om sig själva.

DR-mötet

DG-elect Torgny Rönnestad och kassaförvaltare Hans Folkesson fick uppdraget att teckna firma tillsammans eller var för sig under 2011-2012.

Viktig blankett

Nu när året är slut skall kassör eller någon anna i klubben skicka in årlig klubbaktivitetsrapport, görs direkt på nätet. www.lions.se gå in på medlemmar och välj blanketter där finns rapporten fyll i och skicka.

Eftersom detta är sista nyhetsbrev, vill jag tacka alla för att jag har haft ett trevligt år och önskar Dgelect Torgny Rönnestad lycka till under sitt år som DG. Jag kommer att räcka min hjälpande hand när han behöver den.