Skip to Content

Nyhetsbrev nr 7 Januari

Välkommen till år 2011, hoppas alla haft en god jul, samt en trevlig nyårshelg, och har vilat upp er inför detta års utmaningar inom jobbet och Lions arbete inte att förglömma. Dom flesta av oss är lyckligt lottade och får mat på bordet när vi så önskar, men alla är inte lyckligt lottade, inte ens i vårt välfärdssamhälle. Vi lions kan vara sista hoppet för många i vårt samhälle. Jag har läst i många månadsprotokoll att Ni har bla. skänkt matcheckar inför julen och kläder till behövande, och dessa bidrag har troligen hjälpt familjerna att få en rofylld jul, och förhoppningsvis ser framtiden ljusare ut för dem.

Congresslotteriet.
Vi har fått in 10 000 kr och vill påminna att sista dagen är 17 januari. En betalning som kommit står det endast Lions club, men inte vilken. Vår DK Hans Folkesson tipsar om att skriv endast LC och sedan klubbnamnet, då vet han vilken klubb som betalat.

I december gick Lions Åke Ask LC Ronneby bort, han har bla varit med och startat Lions Forskningsfond, varit GRO, våra tankar går till hans familj, i denna sorgens stund.

Nomineringar till distriktet skall vara Paul Josefsson tillhanda innan 31 januari.

Vårt distriktsmöte är den 16 april i Sölvesborg, kallelse kommer att skickas ut i god tid, men anteckna gärna datumet i Er kalender.

Riksmötet går av stapeln 2-4 juni, alla klubbarna borde ha fått en inbjudan innan julhelgen, om inte riksmöteskansliet;
kansli@rm11.lions.se

Ha en god början på det nya året

Per Nilsson
DG 101SM