Skip to Content

Nyhetsbrev nr 11 Mars 2012

Hej lionsvänner!
Ja, nu börjar DG-året närma sig slutet. Det är bara tre månader kvar och det är nästan lite vemodigt för det har varit såå roligt; speciellt klubbesöken.
Mässlingsinitiativet är en mycket behjärtansvärd aktivitet. En spruta ett liv kostar en USD eller knappt 7 kr. Många klubbar har donerat en hel del pengar, men mer behövs. Gärna 50 kr/medlem. Betalas til DK. Märk:mässling.

measles_initiative_logo_cmyk_0.jpg

Medlemmar. Vi har f.n. 1250 medlemmar i distriktet eller +13 vilket är en minskning med 2 jämfört med förra månadsskiftet. Nu måste vi stoppa bakdörren! Vi hälsar Tommy Granfelt Uppvidinge, Branco Castelo Kalmar, Svante Wennberg Färjestaden, Simon Sauma Vimmerby och Kerstin Karre Vimmerby Linnea välkomna i lionsgemenskapen. LC Virserum vann bonuschansen gällande DM i Hultsfred. Grattis!

Kalendariet. DM i Hultsfred den 14 april närmar sig med raska steg och sista dag för anmälan är den 2:a april.Hittills är c:a 50 lions anmälda, men fortf. har 17 klubbar inte anmält någon !RM i Gävle den 17-19 maj. Där går anmälan ut den 1 april. Gå in på lions.se och anmäl dig! Har nu besökt samtliga zoner och 20 klubbar.