Skip to Content

Nyhetsbrev 6 December 2014

101SM Verksamhet 2014-2015

December den månad då flera Lionsklubbar stöder de som har det svårt i samhället. Det är även den månad då vi träffas för att arrangera första advent och fira Lucia vi brukar även ta hand om varandra och ha en gemensam julfest innan vi avslutar höstterminen. Över jul och nyår har vi möjlighet att ladda batterierna tillsammans med familjer, nära och kära. Jag vill även passa på att önska alla Lionsmedlemmar, en God Jul och ett Gott Nytt År 2015.

 

 

Medlemmar, medlemsutveckling.

Under november har följande nya medlemmar valt att bli en värdefull del av vår världsomspännande rörelse, välkomna till Lions.

Harry Plantman                  LC Ryd

Gert Fransén                      LC Alvesta

Ann-Christin Nilsson          LC Mönsterås

Carola Petersson                LC Mönsterås

Ulf Petersson                     LC Mönsterås

Sven-Olof Hultquist           LC Vimmerby

Genom att besöka LCI hemsida har varje klubbmedlem och klubbtjänsteman möjlighet att lära sig mer om Lions på egen hand. Där finns alla dokument som kan användas för medlemsrekrytering och medlemsutveckling samt inte minst för egen utveckling.

Lions International 100 år 2017 

 

 

undraårsjubileets hjälputmaning uppmuntrar Lions medlemmar över hela världen att hjälpa 100 miljoner människor till december 2017. Alla klubbar kan hjälpa oss att nå vårt mål.

 

För den som inte kan var still i december så kan man fundera på att delta i LCI specialevenemang för Hundraårsjubileets hjälputmaning! Vår globala servicevecka är ett internationellt evenemang som samlar lionmedlemmar runtom i världen för en speciell vecka av firande och service. Det är ett tillfälle att stärka er hemort, visa upp er klubb och fira vår grundare Melvin Jones födelsedag. Läs mer genom att följa denna länk. Lions globala hjälpvecka i januari (10 - 16 jan)

Ask1 (Fråga en) eller varför inte fråga 2                          

Har du sett vilket stöd som finns på LCI hemsida för att kunna fråga en (Ask 1).

Distriktets klubbar är bra på att värva nya medlemmar, men vi behöver vara flera medlemmar. En kan göra mycket men fler kan göra mer.

Har du nu som klubbmedlem prövat att fråga en bekant, en vän, familjemedlem eller någon på gatan om de vill bli medlem i en världsomspännande organisation som Lions?

 

 

Karlskrona den 1 december 2014

Anders Eriksson

Distriktsguvernör 2014-2015